Organisatie

Onze organisatie

EXPERTISE DOOR ERVARING

Breston heeft ongeveer 60 medewerkers. Doordat wij alles in eigen huis produceren en verwerken hebben wij op elke afdeling het juiste team met hun eigen specialisme.

Binnen ons bedrijf werken we zo open en transparant mogelijk, de input van een ieder wordt gevraagd en gewaardeerd. Dit resulteert in lange samenwerkingsverbanden en een prettige werkomgeving. Als erkend leerbedrijf zijn we ervaren in het opleiden van vakmensen, dit doen we door gebruik te maken van de expertise van medewerkers met soms al meer dan 40 jaar ervaring binnen onze organisatie. Deze mix van jong en oud geeft ons de mogelijkheid de nieuwe inzichten van de huidige tijd te combineren met de bewezen concepten van vroeger.

De organisatie

Samen sterk

Sinds de oprichting in 1938 is Breston een familiebedrijf onder leiding van de familie Abresch.

De huidige leiding van het bedrijf is sinds 2002 in handen van de derde generatie Abresch namelijk, de broers Joost en Jaap Abresch. Joost is verantwoordelijk voor de sales, planning en projectmanagement, Jaap is verantwoordelijk voor het aansturen van de interne productie processen.

Door de familiewaarden binnen het bedrijf zijn de lijnen erg kort en duidelijk te noemen, hierdoor weet iedereen wat van hem of haar verwacht wordt. Dankzij het beschikken over een grote groep vakbekwame medewerkers is Breston door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf bekend tot ver over de landsgrenzen.

Toonaangevend sterk

Breston

Sinds de oprichting in 1938 streeft Breston naar producten met een hoge kwaliteit, kenmerkend als robuust en bedrijfszeker.

Breston machines worden gekenmerkt als robuust en met een hoge capaciteit. Door het gebruik van hoogwaardige componenten in onze machines en het klant specifieke ontwerp kan elke wens worden gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur gegarandeerd.

Vanaf het eerste gesprek wordt de klant betrokken in het proces. Met uw input worden de wensen en oplossingen van uw proces of probleem de basis van de machine. Na het ontwerp wordt alles in onze fabriek geproduceerd en bent u vrij om tijdens het productieproces mee te kijken om te garanderen dat het eindresultaat wordt zoals voorgesteld.

Breston staat voor het ontzorgen van de klant in het gehele proces. Wij zijn in staat elke opdracht volledig aan te nemen van ontwerp tot installatie op locatie.